Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як підготувати організм до новорічного застілля: три прості поради

Напередодні новорічних свят необхідно подумати не тільки про вбрання для святкування, а й про своє здоров'я. Адже Новий рік – це не тільки гучні веселощі, а й різні страви на столі.

Як підготувати організм до новорічного застілля: три прості поради


Щоб новорічні напади обжерливості не обернулися для вас проблемами зі здоров'ям, підготуйте свій організм до великого прийому їжі вже зараз.

Відмовтеся від строгих дієт

Бажання постати на новорічній вечірці у всій красі цілком зрозуміле. Однак не варто заради того, щоб талія стала на кілька сантиметрів тоншою, морити себе голодом і виснажувати суворими дієтами. Відомо, що екстремальне схуднення загрожує серйозними наслідками для здоров'я.

Крім того, після такого "голодного" стресу організм, як правило, робить ще більші жирові запаси. Так що сантиметри повернуться зовсім скоро.

Експерти зазначають, що обмеження в їжі негативно позначаються і на шлунково-кишковому тракті – може порушуватися баланс мікрофлори кишечника, виникати запори, здуття і інші неприємності.

Просто постарайся до Нового року харчуватися правильно і збалансовано. Виключіть копченості та фастфуд, більше їж свіжих овочів і фруктів, пий достатню кількість чистої води.

Займіться спортом

Регулярні фізичні навантаження зроблять вас не тільки стрункішими, привабливішими, але і здоровішими. Обмін речовин прискоритися, запас калорій витратиться, м'язи прийдуть в тонус, додасться енергії і покращиться настрій.

Відмовтеся від алкоголю

Від чого дійсно варто відмовитися перед Новим роком, так це від алкоголю. Він негативно впливає на систему травлення. Їй і так скоро прийдеться нелегко, тому з вином і вже тим більше шампанським краще почекати.

Те ж стосується і газованих напоїв. Замість них втамовувати спрагу краще простою водою, соками, морсами, компотами або трав'яними чаями.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: