Вхiд на сайт
Авторизацiя

Норвежці частували закарпатців з особливими потребами

Норвежці частували закарпатців з особливими потребами
Днями делегація благодійників з Норвегії вкотре завітали в Україну задля здійснення кількох проектних задумів. Одним із таких став святковий обід для людей з особливими потребами, який влаштували в Закарпатському обласному благодійному фонді «Дім Милосердя». Організатори зазначають, що користь від таких зустрічей насамперед полягає у спільному дозвіллі краян.

Благодійники вже традиційно дарують святковий настрій та віру в добро. Зустріч відкрила голова Товариства інвалідів праці та дитинства «Оптиміст» Василина Марко.

Жінка закликала всіх присутніх до передобідньої молитви українською та словацькою мовами. Після смачного обіду один з норвезьких добродіїв пан Івор висловив всім вдячність і нагадав про важливість прийдешнього Різдва і важливість Бога в серці кожного.

Також під час заходу привітали з Днем народження одного з членів Закарпатського регіонального центру соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації «Вибір» Віктора Негрю.

Окрім того, талановитий закарпатець з особливими потребами Віктор Базько, виконав віночок українських мелодій на блок-флейті, представив кілька пісень та авторську поезію про життя.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: