Вхiд на сайт
Авторизацiя

«Купи зустріч»: день до завершення благодійної акції та найдорожчі лоти

«Купи зустріч»: день до завершення благодійної акції та найдорожчі лоти

На Закарпатті підходить до завершення традиційна благодійна акція «Купи зустріч – подаруй дитині свято», яку волонтери краю започаткували ще 7 років тому. Цьогоріч закарпатські благодійники домоглися офіційної реєстрації благодійного фонду «Купи зустріч». Зовсім скоро буде підведено підсумки аукціону побачень. Зібрані кошти волонтери скерують на потреби одного з дитячих будинків області.

В акції зареєстровано більше півтори тисячі лотів у двох соціальних мережах Facebook та Vk. Охочих допомогти дітям багато: від студентів – до народних депутатів, бізнесменів. Власне, за зустрічі з останніми покупці-волонтери готові заплатити найбільше. Пропонуємо переглянути кілька «найдорожчих» закарпатських благодійників.

Щоб побачитися з народними депутатами України, вже готові заплатити такі суми: Валерій Лунченко – 1350 гривень, Валерій Пацкан – 1100 гривень, Роберт Горват – 1950 гривень.

1250 гривень пропонують за побачення з держслужбовцем, депутатом обласної ради та одним із засновників БФ «Купи зустріч» Денисом Маном, який вже багато років займається благодійністю із кредо «Робити добрi справи зовсiм не складно. Головне почати».

За зустріч з Андрієм Півнем, директором ТОВ "Стеклолюкс-Ужгород" ТМ Nобілекс, пропонують найбільшу суму на сьогодні, яка становить аж 4500 гривень.

Денис Ман повідомив про подальші дії волонтерів:

"Цього року наша акція заснувала благодійний фонд "Подаруй дитині свято", що робить акцію ще більш публічною та серйозною. Традиційно волонтери збиратимуть кошти в покупців, спілкуючись із ними та запрошуючи на Велику зустріч 18 грудня (ляльковий театр, 16.00 год), проте для зручності буде діяти рахунок, на який всі зможуть перерахувати кошти,а благодійний фонд вілповідно буде звітувати про витрачені кошти".

Отож, до завершення акції залишився всього один день. Зовсім скоро завдяки небайдужості закарпатців діти, які позбавлені батьківської опіки, зможуть хоч на мить поринути в казку новорічно-різдвяних свят.

Закарпатський кореспондент



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: