Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Нехай для кожного з нас не буде чужої біди", - прем'єр привітав благодійників

"Нехай для кожного з нас не буде чужої біди", - прем'єр привітав благодійників
Прем'єр-міністр України Володвмвр Гройсман привітав українців із днем благодійництва. Привітання опубліковані на Урядовому порталі.

"Вітаю всіх із Днем благодійництва! Благодійні організації, фонди, програми та люди доброї волі допомагають мільйонам людей... Із кожним роком в Україні все більше поширюються різновиди благодійної діяльності та благодійництва. Особливо приємно бачити, як у суспільстві зростає усвідомлення значущості їх соціальної функції. Навіть маленький внесок кожного з нас у шляхетну справу благодійництва зробить щасливішими тисячі людей і усе наше суспільство", - зазначив прем'єр.

"Тож нехай для кожного з нас не буде чужої біди. Пам'ятаймо, що загальне суспільне благополуччя складається із тисяч дрібних і великих добрих вчинків", - додав він.

Нагадаємо, 5 грудня усі волонтери світу відзначали своє "професійне" свято.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: