Вхiд на сайт
Авторизацiя

Синоптики попередили гостей та мешканців Закарпаття про небезпеку на дорогах

За повідомленням гідрометеорологів у найближчу добу в Закарпатті знову очікується погіршення погодних умов. Окрім ожеледиці на водіїв чекатиме ще й туман.

Синоптики попередили гостей та мешканців Закарпаття про небезпеку на дорогах


Відтак в Закарпатському обласному центру з гідрометеорології оголосили штормове попередження. За інформацією спеціалістів, 12 грудня на більшій частині території Закарпатської області очікується ожеледиця, місцями ожеледь. Вночі та у першій половині дня 12 грудня на більшій частині території області та по м. Ужгороді очікуються тумани з видимістю 200-500 м, місцями 50-100 м.


ПРОГНОЗ ПОГОДИ На добу з 21 год. 11 грудня до 21 год. 12 грудня 2016 року

по Закарпатській області: Хмарно, часом опади у вигляді дощу, мокрого снігу та снігу, вночі та вранці у горах місцями сильний сніг, хуртовини. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах більшої частини території області ожеледиця. Вночі та у першій половині дня на рівнині та місцями у гірських долинах тумани. Вітер південно-західний 7-12, у горах місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 0-5° тепла, у горах місцями вночі 4-6° морозу, вдень 0-5° морозу.

по м. Ужгород: Хмарно, часом дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний до 10 м/с. Температура повітря вночі близько нуля, вдень 2-4° тепла.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: