Вхiд на сайт
Авторизацiя

Таблички на "декомунізованих" вулицях Ужгорода обіцяють встановити до кінця року (ВІДЕО)

Понад 400 топонімів було перейменовано на Закарпатті у рамках Закону про декомунізацію. До кінця 2016 року мали б завершити встановлення табличок з новими назвами.

Таблички на "декомунізованих" вулицях Ужгорода обіцяють встановити до кінця року (ВІДЕО)


У рамках Закону про декомунізацію на Закарпатті було перейменовано близько 400 топонімів: міст, озер, провулків, площ та вулиць. Зокрема, 22 в Ужгороді. На 8 з них, які названі на честь полеглих на війні на Сході, уже почали встановлювати нові таблички. Вказівники на будівлях комунальної власності мають встановити за рахунок міського бюджету.

Як повідомив заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак, кошти на таблички уже виділені, будуть встановлюватися на тих об’єктах, які належать до комунальної власності у першу чергу. Ті будинки, які є приватними, або де створене ОСББ чи інші будинковолодіння, вони виготовляються відповідними структурами управління чи приватними власниками.

"Нашим управлінням, департаментом міського господарства у рамках благоустрою будуть виготовлені і встановлені на об’єкти комунальної власності. Думаю, що до кінця року ми це завершимо. Кількість по нашим об’єктам не є великою. Розміри усі стандартні по цим табличкам. А які захочуть на приватних будинках – це вже питання до них",- зазначив чиновник.

Детальніше у сюжеті "Uzh Inform":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: