Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стипендії по-новому: як отримуватимуть кошти закарпатські студенти (ВІДЕО)

Якщо закон буде підписаний, то вже у 2017 році студенти отримуватимуть стипендії по-новому. І не всі - лише ті, котрі посіли високі місця в рейтингу, складеному вишами.

Стипендії по-новому: як отримуватимуть кошти закарпатські студенти (ВІДЕО)


Закарпатські студенти отримуватимуть стипендії по-новому вже в 2017-му році. Міносвіти представило новий рейтинговий підхід до визначення розміру виплат. Їх поділять на соціальні та академічні.

Стипендію отримуватимуть не всі студенти з усередненою «четвіркою» за сесію, а лише ті, котрі посіли високі місця в рейтингу, складеному вишами. Кожен вуз має самостійно розробити критерії для визначення рейтингу.

Поки закон – не підписаний. Якщо ж його затвердять найближчим часом, визначати критерії вузам, найімовірніше, доведеться поспіхом.

Самі ж студенти припускають, - це робиться необдумано, й значно зменшить кількість стипендіатів, через кілька років стипендію зможе отримувати лише кожен 6-тий студент. Детальніше у сюжеті "21 Каналу":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: