Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо про погодні умови на Закарпатті та стан проїзду на автодорогах і перевалах області

Стало відомо про погодні умови на Закарпатті та стан проїзду на автодорогах і перевалах області
За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 09 грудня очікується: хмарно з проясненнями, вночі та вранці слабкий сніг, вдень місцями слабкий сніг, мокрий сніг. Місцями ожеледь, туман, на дорогах області ожеледиця.

Вітер південно-східний 7-12, вночі у горах місцями пориви вітру 15-20 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, в горах подекуди 10-13° морозу, вдень 4° морозу -1° тепла, у горах місцями 6-8° морозу.

По м. Ужгород: хмарно з проясненнями, вночі та вранці слабкий сніг, мокрий сніг, слабкий туман, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-4° морозу, вдень 1°морозу -1° тепла.

10.12. Хмарно з проясненнями, місцями слабкий сніг, вдень з переходом в мокрий сніг та дощ. Подекуди: ожеледь, туман, на дорогах області ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-6° морозу, вдень 2° морозу-3° тепла, у горах місцями до 5° морозу.

11.12. Хмарно з проясненнями, часом невеликі опади. Подекуди: ожеледь, туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла -3° морозу, у горах подекуди до 6° морозу, вдень 1-6° тепла, у горах місцями 1-3° морозу.

Температура повітря на перевалах: Латірському (-3°), Абранському (-2°), Яблунецькому (-3°), Ужоцькому (-3°), Торунському (-4°). На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття місцями мокре, проїзд забезпечений.

До виконання робіт із забезпечення проїзду на автошляхах області працювали 27 працівників та 13 одиниць техніки ДП „Закарпатський облавтодор”.

У ДСНС України у Закарпатській області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: