Вхiд на сайт
Авторизацiя

Скандал на Закарпатті: вчитель фізики вдарив в обличчя 13-річну ученицю-сироту (ВІДЕО)

На Закарпатті вчитель просто у школі вдарив восьмикласницю. Педагог пояснює свій вчинок тим, що учениця перша його вдарила.
Скандал на Закарпатті: вчитель фізики вдарив в обличчя 13-річну ученицю-сироту (ВІДЕО)

Натомість, школярка та її однокласники усе заперечують. За словами постраждалої, вчитель фізики вдарив її, коли вони з подругами сиділи під сходами у школі.

Вчитель же свою агресію пояснює тим, що вдарив школярку нібито у відповідь.
Вона копнула мене по нозі і я долонею дав у відповідь від шоку. Не я перший, не я останній. Вона жива, ціла й здорова,– пояснює вчитель.

Після удару у восьмикласниці почала боліти голова, вухо та шия. Після медогляду їй призначили лікування

Родичі дівчинки кажуть, що спершу вчитель намагався мирно залагодити ситуацію, однак потім почав погрожувати. Батьки інших учнів стверджують, що у педагога і без того не надто чиста репутація. Він не знаходить спільної мови з багатьма дітьми і часто з невідомих причин просто не приходить на уроки.

Правоохоронці уже скерували справу до суду. Вчителю інкримінують нанесення легких тілесних ушкоджень. Йому загрожує штраф у 840 гривень або громадські чи виправні роботи. Наразі ж його від уроків відсторонили.
Подробиці на відео 24 каналу:



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: