Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті чоловік інсценував викрадення власного авто

Полісмени розпочали масштабні пошуки, в результаті яких стало зрозуміло, що вся історія з викраденням автівки придумана заявником для владнання питання з перетином державного кордону

На Закарпатті чоловік інсценував викрадення власного авто


Як повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області, 5 грудня 54-річний киянин повідомив берегівських правоохоронців про те, що його автомобіль «Volkswagen T-4» польської реєстрації викрали.

Правоохоронці одразу розпочали пошуки, для яких було задіяно особовий склад декількох районів області, використано десяток службових авто, паливні матеріали і т.д. Однак робота поліції виявилася марною, адже псевдопотерпілий навмисне дав неправдиве повідомлення поліції, аби владнати питання з перетином державного кордону.

До речі, на Закарпатті це вже не перший випадок повідомлень про подібні неіснуючі злочини.

Усіх, хто насмілився на вчинення таких правопорушень, притягнуто до відповідальності, передбаченої українським законодавством.

Поліція вкотре застерігає громадян не жартувати із Законом! Адже за дані дії передбачена як адміністративна відповідальність, згідно зі статтею 183 КУпАП «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб» (що тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян), так і кримінальна (стаття 383 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину», максимальна міра покарання за яку передбачає обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк).



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: