Вхiд на сайт
Авторизацiя

Завтра в Мукачеві попрощаються з Героєм Михайлом Покидченком

Завтра в Мукачеві попрощаються з Героєм Михайлом Покидченком

Як повідомляв "Закарпатський кореспондент", 5 грудня на Сході України від поранення в голову загинув закарпатець Михайло Покидченко. Героя проведуть в останню путь на Майдані та в рідному Мукачеві.

Волонтер Віталій Грегор повідомив ЗО, що 8 грудня, о 7.00, в Києві, на Майдані Незалежності, біля Стели, відбудуться панахида і прощання з закарпатським бійцем Михайлом Покидченком (другом "Малим"), який поліг в бою з російськими окупантами в районі Опитного, що на Донечинні, від снайперської кулі під прикриттям ворожого кулемета.

Прощання з Героєм в рідному Мукачеві відбудеться 9 грудня, о 12.00, в греко-католицькому соборі Успіння Пресвятої Богородиці на пл.Федорова. Після чого його поховають на Алеї Слави центрального кладовища Мукачева.

ВІЧНА І СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ УКРАЇНИ!


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: