Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Мій дім": закарпатець відзняв тематичний ролик про улюблені Карпати (ВІДЕО)

"Мій дім": закарпатець відзняв тематичний ролик про улюблені Карпати (ВІДЕО)


Відомий закарпатський фотограф та відеооператор Юрій Резвий оприлюднив чергову тематичну роботу про улюблені Карпати. Величні гори постають перед глядачем зразу у 4 сезонах: зима, весна, літо та осінь.

Ролик під назвою "Мій дім" автор присвятив красі українських Карпат та кожному її поціновувачу:

"Ще з студентських років мандрую Карпатами разом з друзями. Ці гори, долини, ліси справляють надзвичайне враження, яким хочеться поділитися з ближнім. З появою спецтехніки - квадрокоптерів - виникла можливість показати цю красу з абсолютно нового ракурсу.

У цьому відео показані всі чотири сезони - зима, весна, літо і осінь, буквально декілька кадрів, щоб не втомлювати глядача, тому що насправді гарних кадрів Карпатської природи назбирається на повноцінний фільм.

Ми називаємо цей край своїм домом та, на жаль, часто забуваємо про збереження його чистоти та самобутності. Протягом цих років спостерігаю як винищують наші ліси, а прекрасну природу охоплює всюдисуще сміття.

Подивіться на цю красу! Хіба вона не варта того, щоб зберегти її для прийдешніх поколінь? "





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: