Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вся правда про "Груз 200" з України в Росію (ВІДЕО)

Російська правозахисниця, журналістка Олена Васильєва розповіла шокуючі подробиці про вантажі загиблих російських вояків, що доправляються з України.

Вся правда про "Груз 200" з України в Росію (ВІДЕО)


За словами активістки після публікації її статті про "Груз 200" на відомому інтернет порталі "Ехо Москви"до неї приходить маса листів з підтвердженням інформації про те, що російська влада усілякими методами працює на уникнення розголосу загибелі російських військових на Сході України.

Людей залякують та "купують" грошима, аби тільки світ не дізнався про їх горе. Тим часом, російські військові, яких буцімто відправляють на навчання, опиняються на фронті, де вони гинуть за неадекватні інтереси Кремля.

"За великі гроші у людей купують пам'ять про їх загиблих дітей. Люди настільки залякані, що у них просто нема вибору - обставини, причини та місце смерті російських військових залишаються в невіданні", - каже Олена Васильєва.



Закарпатський кореспондент


Теги: АТО
Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: