Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві жінка вкрала планшет з кабінету школи

Працівники кримінальної поліції Мукачева затримали жінку, яка викрала з кабінету школи нетбук. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, слідство триває

В Мукачеві жінка вкрала планшет з кабінету школи


До поліції Мукачева звернулася вчителька однієї з місцевих шкіл і повідомила, що з кабінету викрали нетбук, який належить її сину.

Працівники кримінальної поліції, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, встановили, що крадіжку скоїла 38-річна місцева мешканка Мукачева. Жінка зайшла в один з кабінетів школи, і скориставшись тим, що в приміщенні нікого не було, викрала нетбук і втекла. Крадене жінка здала до ломбарду, а гроші витратила на власні потреби.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Наразі вирішується питання щодо зловмисниці обрання міри запобіжного заходу, повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: