Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді відбудеться благодійний концерт заради порятунку дитини

В Ужгороді відбудеться благодійний концерт заради порятунку дитини
Незабаром в Ужгороді збиратимуть гроші на лікування маленької закарпатки Наталочки Кереканич. Із благодійною метою 16 грудня о 19:00 в Ужгородському Драмтеатрі проведуть концерт, в якому візьмуть участь знаменитоті краю.

На концерт вхід безкоштовний. Вечір обіцяє бути насиченим, веселим та зворушливим. Виступатимуть: ІВАН ПИЛИПЕЦЬ, ВІЛЕН АРУСТАМОВ, МАРІАННА СУХОЛОВА, гурт " ХУСТЯНИ", гурт " ТАЙМЕР", студія сучасного танцю " БЛІЦ". Ми всі разом урочисто ЗАПРОШУЄМО бажаючих відвідати наш вечір музики та танців!, - повідомили організатори.

На святі буде проводитись також благодійний аукціон, на якому запропонують різні цікаві лоти, а також стоятимуть урни для збору коштів, щоб надати шанс маленькій Наталочці на щасливе, здорове майбутнє.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: