Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті затримали викрадений в Італії "Land Rover" (ФОТО)

Житель Хмельницької області намагався виїхати з України в Угорщину через пункт пропуску «Косино» на автомобілі «Ленд Ровер». Коли джип перевірили по базі даних Інтерполу, то з’ясувалося. що машина перебуває в міжнародному розшуку як викрадена в Італії. Автомобіль затримала поліція

На Закарпатті затримали викрадений в Італії "Land Rover" (ФОТО)


У неділю ввечері на пункт пропуску «Косино» в Берегівському районі заїхав автомобіль «Ленд Ровер» 2010 р.в. на хмельницьких (серії ВХ) номерах. За кермом джипа перебував приватний підприємець з м.Камянець-Подільський Хмельницької області. Чоловік їхав у справах в Угорщину.

Коли машину перевірили по базі даних Інтерполу, то зясувалося, що цей джип перебуває в міжнародному розшуку як викрадений в Італії в лютому 2014 р.

На місце пригоди прикордонники викликали слідчо-оперативну групу поліції. Водій відмовився надавати будь-які пояснення без свого адвоката.

Машину затримано на спецмайданчик Берегівської поліції. В ході розслідування правоохоронці з’ясують, яким чином крадений в Італії джип потрапив в Україну і як був зареєстрований.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: