Вхiд на сайт
Авторизацiя

Після "обурення соцмереж" поліція Ужгорода вчергове прокоментувала резонансну ДТП у центрі міста

Після "обурення соцмереж" поліція Ужгорода вчергове прокоментувала резонансну ДТП у центрі міста


Як раніше повідомляв Закарпатський кореспондент, учора, 3 грудня, в обласному центрі Закарпаття водій елітного БМВ в'їхав у трактор ремонтників, які проводили роботи на ділянці.

Інформація з'явилася та швидко розповсюдилась в мережі, очевидці повідомляли, що водій був п'яним і, знявши номерні знаки, покинув місце аварії. Однак в офіційній інформації поліції з'явився інший фігурант справи - жінка водія, котра спробувала взяти вину на себе. Ситуацію прояснило ВІДЕО очевидців. Поліція звернулася до громадян з черговим повідомленням:

Повідомляємо, що матеріал про аварію між BMW та трактором на вулиці Собранецькій був викладений на сторінці не у повній мірі, що спричинило неправильне тлумачення інформації.

Для уточнення та більш повного розуміння ситуації повідомляємо, що після ДТП жінка винуватця події намагалася ввести в оману працівників поліції, повідомивши, що саме вона була за кермом автівки під час аварії.

Згодом, завдяки небайдужим громадянам, які зафіксували на відео самого порушника та разом із поясненнями очевидців передали це відео до Управління патрульної поліції, правоохоронцям вдалося встановити дійсного винуватця аварії. Також ця подія була зафіксована як ДТП, винуватець якої зник з місця пригоди.

Поліцейські, встановивши водія, намагалися поспілкуватись з ним за місцем його проживання, проте, на жаль, чоловік не вийшов до патрульних та проігнорував їх присутність.

Наразі Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева вживає заходи, щоб притягти порушника до відповідальності. Про результат справи ми повідомимо на офіційній сторінці Управління у мережі Фейсбук та поширимо інформацію у ЗМІ.
Дякуємо за розуміння та надалі намагатимемося надавати більш точну інформацію для уникнення непорозумінь у майбутньому.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: