Вхiд на сайт
Авторизацiя

У мукачівського таксиста зловмисники відібрали «Хюндай Туксон»: поліція за день знайшли викрадачів (ФОТО)

У мукачівського таксиста зловмисники відібрали «Хюндай Туксон»: поліція за день знайшли викрадачів (ФОТО)
Відділ комунікації поліції Закарпатської області інформує, що 1 грудня вночі крадіжку автомобіля здійснили раніше судимі зловмисники, серед яких є один закарпатець. Викрадачі мали намір збути крадений джип на запчастини, але були затримані працівниками карного розшуку. За даним фактом розпочато слідство.

Серед ночі 1 грудня в поліцію звернувся 44-річний житель м.Мукачева. Чоловік працює в місцевій службі таксі.

Як розповів заявник, він прийняв замовлення в смт.Чинадієво Мукачівського району. Біля місцевої автозаправки в машину сіли два чоловіки. По дорозі пасажири накинулися на таксиста, завдали йому ударів по потилиці й викинули з машини. Після чого втекли на краденім автомобілі таксиста.

Чорний джип «Хюндай Туксон» поліція оголосила в розшук. Знайшли його вже наступного дня. Викрадачі пригнали крадене авто в одну з приватних автомайстерень, пропонуючи недорого придбати на запчастини. Про це стало відомо працівникам карного розшуку, й угонщиків взяли «на гарячому».

Як з’ясувалося, джип мукачівського таксиста викрали два раніше судимі чоловіки: 28-річний свалявець і 18-річний житель Вінницької області. Останній розшукувався вінницькою поліцією за скоєння крадіжок. І от, перебуваючи в розшуку, встиг скоїти тяжкий злочин ще й на Закарпатті...

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.289 ч.3 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Обидва викрадачі авто за рішенням Мукачівського суду взяті під варту.

В ході досудового розслідування слідчі перевірятимуть можливу причетність фігурантів справи до скоєння інших злочинів, як на Закарпатті, так і в інших регіонах України.

У мукачівського таксиста зловмисники відібрали «Хюндай Туксон»: поліція за день знайшли викрадачів (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: