Вхiд на сайт
Авторизацiя

Скільки українці згодні витрачати на відпочинок

Асоціація індустрії гостинності України провела дослідження на тему туристичних витрат: скільки готовий “середньостатистичний українець” витрачати на один день відпочинку, без урахування витрат на проживання.

Скільки українці згодні витрачати на відпочинок


З’ясувалося, що левова частка опитаних (83%) готові витрачати не більше 500 грн на людину на добу. Причому дві третини з них називали суми менше 300 грн.

Коли людям ставили уточнюючі запитання про доходи, то з’ясувалося, що українці із середнім рівнем доходів готові витрачати 378 грн, а з високим — 597 грн. А середня сума на відпочинок згідно з опитуванням 1300 респондентів — 420 грн/день.

На вікенд, тобто дводенний відпочинок, українці готові витрачати від 799 грн до 897 грн (без урахування витрат на проживання).

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: