Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Говерлі півночі шукали заблукалих столичних туристів

На г. Говерлі, біля смт. Ворохта Яремчанської МР, заблукали два туриста.
На Говерлі півночі шукали заблукалих столичних туристів

Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Вчора о 17.55 год. для проведення пошуково-рятувальних робіт виїхали рятувальники Ворохтянського ПРВ ГПРЧ АРЗ СП (7 чол, 1 тех.). О 20.15 год. гірські рятувальники знайшли двох заблукалих туристів на довгому маршруті на кордоні між Івано-Франківською та Закарпатською областями, стан їх задовільний.

В ході проведення пошуково-рятувальних робіт вдалось з’ясувати, що ці туристи приїхали на автобусі на СБ «Заросляк» в складі групи з Київської області та м. Київ (всього 30 чоловік). Тимчасово проживають в садибі «Керамич» в смт. Ворохта. І за їх інформацією до автобуса не повернулося ще 4 туриста. О 22.13 год. рятувальниками знайдено ще 3 туристів в районі короткого маршруту. Стан їх задовільний.

О 22.40 год. для надання допомоги в проведенні пошуково-рятувальних робіт залучено ГПРВ с. Лазещина АРЗ СП УДСНС в Закарпатській області (4 чол., 1 тех.). 03.12.2016 о 01.00 год. рятувальники ГПРВ с. Лазещина знайшли заблукалого туриста на полонині Гропа. Стан задовільний.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: