Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівка попалась поліції на крадіжці планшета від школяра

Мукачівка попалась поліції на крадіжці планшета від школяра37-річна мукачівка вже має судимість за крадіжки. А тепер жінку затримали за те, що поцупила планшет від неповнолітнього. За даним фактом розпочато розслідування, планшет буде повернуто власнику

В Мукачівську поліцію звернулася мати школяра, яка повідомила про викрадення від сина планшета. Справою зайнялись правоохоронці.

У ході проведення оперативно-профілактичних заходів працівники кримінальної поліції Мукачева встановили, що крадіжку від неповнолітнього скоїла 37-річна жителька м.Мукачева. Ця жінка вже має судимість за крадіжки.

За фактом таємного викрадення чужого майна (ст.185 Кримінального кодексу України) поліція розпочала кримінальне провадження. Речовий доказ – крадений планшет вилучено й буде повернуто власнику. Вирішується питання про обрання зловмисниці міри запобіжного заходу. Перевіряється причетність жінки до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: