Вхiд на сайт
Авторизацiя

Експерти розповіли, чому не слід чекати на новорічні розпродажі

Експерти розповіли, чому не слід чекати на новорічні розпродажі
В Україні розпочався новорічний ажіотаж. Люди "змітають" з полиць гіпермаркетів усе, що може стати ймовірним подарунком на свята. Однак експерти рекомендують не панікувати та дочекатися новорічних знижок, передає Радіо 24.

Фахівці пояснюють ажіотаж тим, що люди або панікують, що не встигнуть придбати подарунки, або вважають, що перед святами нічого "пристойного" не залишиться. А є й покупці, які вважають, що витрачатися на новорічні подарунки зараз безглуздо. Адже, на їхню думку, саме перед Новим роком мають бути хороші знижки на потрібні їм товари.

Фінансовий аналітик Олександр Охріменко вважає, що не слід чекати істотних знижок. Можна хіба розраховувати на подешевшання товарів, які "залежалися" на полицях магазинів. Він також додає, що не прогнозується значне подорожчання товарів перед самими святами. Винятком може бути алкоголь та ювелірні прикраси, а також солодощі. А от ціни на побутову техніку та електроніку не мали б змінюватися.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: