Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пожежа на Закарпатті: горів житловий будинок (ФОТО)

30 листопада о 11:19 до іршавських рятувальників повідомили про пожежу в житловому будинку, що в м.Іршава на вулиці Степана Вайди.

Пожежа на Закарпатті: горів житловий будинок (ФОТО)


Для ліквідації на місце було направлено чергові відділення 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава. Загалом працювало 8 чоловік особового складу та 2-і одиниці техніки.

Зі слів господаря, на момент виникнення пожежі в будинку нікого не було. Зранку власник дворогосподарства увімкнув електрокип’ятильник, щоб підігріти води, а сам подався на вулицю поратися по господарству. Через кілька хвилин чоловік побачив, як з будинку назовні вириваються клубки диму. Не гаючи часу, він почав телефонувати на номер «101».

Бійцям ДСНС довелось діяти дуже швидко для того, щоб не дати пожежі знищити двоповерховий житловий будинок. О 11:30 вони локалізували пожежу, а о 11:35 повністю її ліквідували.

Однією з можливих причин виникнення загорання стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів.

Пожежею знищено електрокип’ятильник, розетку та два тюка пшеничної соломи .

Збитки встановлюються. Загиблих та травмованих не було, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

Пожежа на Закарпатті: горів житловий будинок (ФОТО)
Пожежа на Закарпатті: горів житловий будинок (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: