Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородська лінгвістична гімназія ім. Т.Г. Шевченка – 70 років на навчальній ниві

Ужгородська лінгвістична гімназія ім. Т.Г. Шевченка – 70 років на навчальній ниві


Цими днями один з найавторитетніших навчальних закладів краю - Ужгородська лінгвістична гімназія ім. Т.Г. Шевченка святкує 70-річчя. З нагоди свята колектив та учні гімназії отримують багато теплих слів. Привітав ювілярів і керівник заводу "Нобілекс" на Закарпатті - Андрій Півень:

Ужгородській лінгвістичній гімназії ім. Т.Г. Шевченка – 70 років!!!


Тут навчаються дві мої доньки. Це не лише навчальний заклад, але і перлина архітектури нашого рідного міста. За цей період у житті гімназії багато що змінилось та вдосконалилось: збільшилась кількість учнів, зріс рівень навчання та підготовки молодих українців до самостійного та дорослого життя, кристалізувався колектив педагогів. І це все завдяки небайдужим людям, як вчителям, керівникам школи, так і батькам учнів, які розуміють важливість середньої освіти для дітей. Адже школа це не лише стіни, підручники, портфелі і парти, це цілий всесвіт, в якому наші діти стають дорослими людьми.

Отож, мої щирі вітання, колективу та усім гімназистам, з нагоди цього ювілею! Бажаю викладацькому колективу сил та натхнення у вашій, безумовно, важливій справі, а також збільшення можливостей для співпраці та реалізації нових ідей у навчанні дітей! А учням наполегливості у підкорені все нових вершин, адже для вас життя лише розпочинається! Успіху Вам!


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: