Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті зросла захворюваність на туберкульоз (ВІДЕО)

За офіційними даними в Закарпатській області більше 10 тисяч хворих. Крім того, почали виявляти стійкі до медпрепаратів форми туберкульозу.

На Закарпатті зросла захворюваність на туберкульоз (ВІДЕО)


Ситуація на межі критичної по всій Україні, - кажуть медики. Нині Закарпаття наближається до показника 60 випадків на 100 тисяч населення. 730-м краянам цьогоріч уперше діагностовано туберкульоз.

Нині, за офіційними даними, в області більше десяти тисяч хворих на туберкульоз. Фактично, зараз в Закарпатті – триває епідемія, яка не пішла на спад і в 2016-му.

Крім того, за останні роки зростає кількість виявлення випадків захворюваності на мультирезистентні форми туберкульозу, тобто, - стійкі до медпрепаратів. Вони важко піддаються лікуванню і часто призводять до передчасної смерті.

Детальніше у сюжеті "21 Каналу":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: