Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна стала ближчою до реформи охорони здоров'я: Кабмін затвердив концепцію

У середу, 30 листопада, Кабінет міністрів України на засіданні затвердив концепцію реформування системи охорони здоров'я, запропоновану профільним міністерством.

Україна стала ближчою до реформи охорони здоров'я: Кабмін затвердив концепцію


Кабмін схвалив ряд проектів нормативних актів, серед яких: зміни в положення про державний реєстр лікарських засобів, зміни в порядок складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ і рішення про розподіл резерву коштів медичної субвенції з держбюджету місцевим бюджетам у 2016 році.

"Не секрет, що система охорони здоров'я перебуває в коматозному стані. Останні спроби її реформувати – це був крок до знищення системи охорони здоров'я. Сьогодні реформа охорони здоров'я – пріоритет",– сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Він наголосив, що реформу потрібно проводити спільно з парламентом і органами місцевого самоврядування.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: