Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Яндекс.Картах з'явилися нові панорами Ужгорода й Мукачева

Яндекс оновив і доповнив панорами Ужгорода й Мукачева. Зйомки у Закарпатській області відбувалися у серпні 2016 року. Тепер кожен охочий може побачити сучасний вигляд цих міст.

На Яндекс.Картах з'явилися нові панорами Ужгорода й Мукачева


Востаннє панорамомобіль Яндекса приїздив до Ужгорода 2010 року, а до Мукачева — 2012-го. Відтоді обидва міста змінилися, тому основні райони Яндекс відзняв заново у липні 2016 року. Додано панорами місць, які не потрапили до кадру минулого разу — наприклад, Студентської набережної та вулиці Богомольця в Ужгороді, а також вулиць Водна та Набережна в Мукачеві.

Багато пам'яток зафіксовано детальніше, ніж раніше. На нових світлинах можна побачити внутрішній двір Ужгородського замку і прогулятися Закарпатським музеєм народної архітектури та побуту. Ці панорами фотографи знімали вручну, пересуваючись містом пішки. У Мукачеві заново сфотографували вулиці Духновича і Федорова, а також площу Кирила і Мефодія.

Усього в Закарпатській області було зроблено понад 26 тисяч знімків, з яких змонтовано близько 6,5 тисячі панорам. Зараз на панорамах можна побачити загалом 134 км вулиць і доріг Ужгорода та 111 км Мукачева.

Щоб розглядати панорами було ще цікавіше, команда Яндекс.Карт заховала на них кілька сюрпризів. Ті, хто віднайдуть їх першими, отримають винагороду. Про свої знахідки можна повідомляти в коментарях до посту у блозі Яндекс.України, де докладно описано умови конкурсу.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: