Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Польщі стався землетрус: є жертви

У Польщі стався землетрус: є жертви


У Польщі біля кордонів з Німеччиною та Чехією стався землетрус магнітудою 4,4 бала. Про це повідомляє польська радіостанція RMF FM.

Епіцентр землетрусу, який стався 29 листопада, був лише за 10 км від поверхні. Інформації про руйнування та жертви на поверхні землі немає. Проте під землею є жертви, поранені та зниклі безвісти.

У момент землетрусу у шахті "Рудна" державної компанії KGHM в місті Полковіце Нижній Селезії в небезпечній зоні були 16 гірників на глибині 1,5 км.

Внаслідок трагедії загинуло двоє чоловіків – один під землею, а інший уже в лікарні. Ще вісьмом шахтарів удалося піднятися на поверхню: троє з них перебувають у лікарні з тяжкими травмами хребта та черепно-мозковими травмами. Інші п’ять також у лікарні, але не з такими серйозними травмами.

Ще шестеро шахтарів зникли безвісти. На місці інциденту працюють рятувальники.

джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: