Вхiд на сайт
Авторизацiя

Насувається негода: закарпатців закликають не ризикувати на дорогах і не їздити з дітьми

Насувається негода: закарпатців закликають не ризикувати на дорогах і не їздити з дітьми


У міністерстві інфраструктури закликають водіїв через погіршення погодних умов не перевищувати допустиму швидкість і не виконувати ризиковані маневри.

Про це у вівторок йдеться у заяві на сайті відомства.

"За даними Гідрометцентру, сьогодні у Закапатській, Тернопільській, Рівненській, Віницькій, Чернігівській, Полтавській, Сумській та Київській областях очікується сніг, місцями ожеледиця", - сказано у повідомленні.

Також у відомстві вказуються, що варто відмовитися від поїздок пасажирам з дітьми та екскурсійним автобусам.

"На сайті Укравтодору можна знайти перелік пунктів обігріву і контакти наших диспетчерів, яким можна повідомити, що ви застрягли", - йдеться у повідомленні.

На сторінках у фейсбуці Укравтодору та "Автомобільних доріг України" обіцяють оновлювати оперативну інформація щодо стану проїзду та можливі обмеження руху.

Нагадаємо, за прогнозами Закарпатського гідрометеоцентру, протягом доби 29 листопада на дорогах більшої частини території області збережеться ожеледиця.
Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: