Вхiд на сайт
Авторизацiя

Невідомі познущалися над пам'ятником жертвам Голокосту в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)

Невідомі познущалися над пам'ятником жертвам Голокосту в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)
Пам’ятник жертвам Голокосту, що розміщений біля Закарпатської обласної філармонії в Ужгороді, облили червоною фарбою. Працівники, які встановлюють підсвітку біля споруди, першими помітили наругу. Слідчі кваліфікують справу як хуліганство або ж вандалізм.

Інформацію про це в мережі «Фейсбук» оприлюднила сьогодні громадська організація «Карпатська Січ». У телефонній розмові з журналістом «Ужінформ» активісти пояснили: стосунку до цього не мають. А повідомлення про акцію разом з фотографіями отримали електронною поштою.

Тарас ДЕЯК, керівник ГО «Карпатська Січ» переконує:

"Ніякого відношення до цієї акції ми не маємо. Наші методи боротьби трохи інші. Але те, що нам прийшло, ми висвітлили. Чому? Тому що прониклися тим, що написали. Може, це була якась провокація. Акція трохи радикальна, але вона має зміст, має душу.

Біля філармонії ж працівники вже кілька днів проводять роботи, зокрема, встановлюють підсвітку пам’ятнику. Саме вони першими помітили червону фарбу. Наразі змивати її не поспішають. А на інцидент тим часом відреагували представники єврейської громади на Закарпатті. Щоправда, спокійно. Переконують: ситуація контрольована".

У Нацполіції заявили: якщо отримають заяву в цій справі, буде ще одна підстава для об’єктивного розслідування. Наразі на повідомлення про наругу над пам’ятником також відреагували. Усі обставини вивчають слідчі. Попередньо справу кваліфікують як хуліганство або ж вандалізм.

Докладніше - в сюжеті УжІнформ.



Невідомі познущалися над пам'ятником жертвам Голокосту в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: