Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські полісмени спіймали злодія, який систематично вдирався у чужі квартири

"Серійного" квартирного крадія затримали тячівські правоохоронці. Також затриманого підозрюють ще у трьох аналогічних злочинах.

Закарпатські полісмени спіймали злодія, який систематично вдирався у чужі квартири


Працівники кримінальної поліції Тячівського відділу поліції спіймали чоловіка, який систематично вдирався у чужі помешкання та виносив цінні речі, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

22-річний житель Тячева був спійманий на одній із крадіжок, крім цього правоохоронці обргрунтовано підозрюють його ще у трьох аналогічних злочинах. Чоловік пробирався в чужі помешкання і забирав звідти все цінне, що знаходив. Потім реалізовував крадене серед знайомих за зниженими цінами. Поліція підозрює чоловіка в крадіжці столових приборів та посуду, електроінструментів та будівельного обладнання, комп’ютера та мобільних телефоні.

За кожним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Працівники кримінальної поліції Тячівського відділу поліції встановлюють співучасників цих злочинів, слідство триває.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: