Вхiд на сайт
Авторизацiя

Юна ужгородка підкорила YouTube і стала однією з успішних україномовних блогерів (ВІДЕО)

Юна ужгородка підкорила YouTube і стала однією з успішних україномовних блогерів  (ВІДЕО)

"Kate UA" - так позиціонує себе 16-річна ужгородка, яка, незважаючи на ранні роки, вже стала популярним україномовним YouTube-блогером. Ролики дівчини набирають тисячі переглядів, своїм позитивом та енергією Катерина надихає всіх, кому хоча б раз довелося переглянути її "Балконні теревені".

Вже кілька років Катя Подгорська з Ужгорода веде власний канал на YouTube. Сьогодні він налічує майже 9000 підпискинів. Дівчина зізнається, що зацікавилася найпопулярнішим відео-сервісом ще у 12 років, коли взялася публікувати репортажі з останніх дзвоників.

Як розповіла дівчина, серйозно своїм каналом на Youtube займається останні 2 роки, вже як професійний блогер.

Катерина робить усе сама: зйомка, монтаж, теми, креатив.

Насамперед дівчина хотіла спробувати себе у ролі журналіста, а вже потім, коли помітила, що людям подобаються її відео, зрозуміла, що любить спілкуватися, ділитися своїми думками з іншими, надихати когось. Окрім того, YouTube допомагає Каті у реалізації творчих задумів та проектів.







– Потрібно розрізняти поняття "українського" та "україномовного" блогера. Перших є дуже багато, але аудиторія у них здебільшого російська, через те, що вони ведуть блог російською мовою. Але все ж існує невеличка група людей, які орієнтуються на українського глядача. Так, ми ще не настільки популярні, оскільки більшість людей думають, що вітчизняний YouTube – мертвий. Та прогрес помітний. Дізнатися про інших українських ютуберів ви можете через соцмережі – є публічні сторінки і навіть списки блогерів, – переконує Катя.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: