Вхiд на сайт
Авторизацiя

Якою буде погода на Закарпатті в понеділок, 28 листопада

Якою буде погода на Закарпатті в понеділок, 28 листопада
В інформації на офіційному сайті Закарпатського обласного центру з гідрометеорології йдеться про те, що з 21 год. 27 листопада до 21 год. 28 листопада 2016 року буде хмарно з проясненнями, місцями - мороз та ожележиця.

По Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, часом слабкі опади. Вночі та вранці місцями слабкий туман. На високогір'ї складні відкладення. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла, в горах місцями вночі 7-12° морозу, вдень 4-9° морозу.

По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-4° морозу, вдень 1-3° тепла.

До уваги водіїв! Протягом 28 листопада на дорогах Закарпатської області очікується ожеледиця.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: