Вхiд на сайт
Авторизацiя

«За базар надо отвечать!»: Москаль міністру агрополітики

«За базар надо отвечать!»: Москаль міністру агрополітикиНа Закарпаття приїхала робоча група з перевірки законності рубок, виявлених за даними створеної Держгеокадастром інтерактивної карти.
– Спеціальна комісія, яку своїм наказом створило Державне агентство лісових ресурсів України, мала нараховувати 22 чоловік, але до нас приїхали тільки 12-ро, – зазначає Геннадій Москаль. – Учора вони перевірили Ужгородський район і не встановили жодних підтверджень широко «розрекламованого» міністром аграрної політики паном Кутовим «нищення Карпат». Там, де інтерактивна карта показувала незаконні рубки, виявилися занедбані сади радгоспу-заводу «Ужгородського», сільські пасовиська і галявини, де ліс ніколи не ріс.
Сервер «Держгеокадастру», який створював інтерактивну карту, раптово завис, а люди повтікали на лікарняні. Уже зрозуміло, що пану міністру спочатку слід було прислати комісію, а потім робити заяви для ЗМІ про «масу незаконних рубок, які вражають». Робота комісії триває, і про її результати ми повідомимо. Але якщо факти не підтвердяться, будемо просити вельмишановного пана міністра приїхати на Закарпаття, зібрати прес-конференцію й прилюдно вибачитися за поширення недостовірної інформації. Як кажуть на Донбасі, «За базар надо отвечать!»
Нагадаємо, що на початку листопада міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий представив на засіданні уряду інтерактивну карту вирубки лісів України, за даними якої третина вирубок на Закарпатті начебто незаконна. Згодом з’ясувалося, що під виглядом вирубок на карті представлені навіть полонини, де ліс ніколи не ріс через природні умови.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Ан 28 листопада 2016 10:45
Не нравится 0 Нравится
Держава має встановити податки на вивіз лісу-кругляка вище, ніж експортний податок на вироби з дерева. Це збільшить кількість робочих місць і доходи в бюджет держави. Але нинішній владі вигідніше отримувати відкати і не змінювати існуючі схеми розграбування природних багатств України.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: