Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді поліція розкрила крадіжку з "Нової пошти"

В Ужгороді поліція розкрила крадіжку з "Нової пошти"28-річний раніше судимий ужгородець викрав ноутбук з кабінету адміністрації одного з відділень «Нової пошти» в обласному центрі. Злодія затримали «за гарячими слідами» працівники кримінальної поліції

25 листопада із заявою в поліцію м.Ужгорода звернувся менеджер «Нової пошти». Заявник повідомив про те, що з кабінету адміністрації в одному з відділень міста невідома особа викрала ноутбук «Леново» вартістю 7000 гривень.

Злодія затримали «за гарячими слідами» працівники кримінальної поліції міста. Встановлено, що ноутбук викрав 28-річний ужгородець, який вже має судимість за крадіжки.

За фактом крадіжки з проникненням у приміщення (ст.185 ч.3 Кримінального кодексу України) поліція розпочала кримінальне провадження. Речовий доказ вилучено й буде повернуто власникам. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу. Слідчі також перевіряють його на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: