Вхiд на сайт
Авторизацiя

Живий сюрприз виявила закарпатка після покупки в супермаркеті Мукачева

Живий сюрприз виявила закарпатка після покупки в супермаркеті Мукачева
У пакеті з макаронами виявилися живі хробаки. Таку несподіванку Диана Котельникова придбала в одному з мукачівських супермаркетів. Жінка поділилася інформацією з користувачами соцмережі Фейсбук, додавши фото та відео покупки.

"Купила для собацюги свого макарони і рис. Уявляєте, ціна як за звичайні макарони і рис, але вони з білками, при чому, свіжими, живими) Ням-ням.

Зауважте, це не собача продукти, що можна б не звертати уваги. ЦЕ ЛЮДИ КУПУЮТЬ ТА ЇДЯТЬ!ФУ!"
, - зазначено в дописі до публікації.

Купила для собацюги свого макарони і рис. Уявляєте, ціна як за звичайні макарони і рис, але вони з білками, при чому , свіжими, живими) Ням-ням.
Зауважте, це не собача продукти, що можна б не звертати уваги. ЦЕ ЛЮДИ КУПУЮ ТА ЇДЯТЬ!
ФУ!

Опубликовано Дианой Котельниковой 23 ноября 2016 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Ужгородка. 27 листопада 2016 13:30
Не нравится 0 Нравится
Прєднуєся до обговорення. Купила пшеничну кашу в "Вопаку" . Новий р-он, що біля базарчика, яку гидоту ми побачили коли відкрила целофановий пакет. В ньому було мшок більше ніж крупи ! ! ! От таке продають , а ЦІНИ ! ! !

[quote=Ужгородка.]Приєднуюся до обговорення. Купила пшеничну кашу у "Вопаку" . Новий р-он, що біля базарчика, яку гидоту ми побачили коли відкрила целофановий пакет. В ньому було мошок більше ніж крупи ! ! ! От таке продають , а ЦІНИ ! ! !

Цитата: Ужгородка.
Приєднуюся до обговорення. Купила пшеничну кашу у "Вопаку" . Новий р-он, що біля базарчика, яку гидоту ми побачили коли відкрила целофановий пакет. В ньому було мошок більше ніж крупи ! ! ! От таке продають , а ЦІНИ ! ! !
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: