Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 24 листопада

На вулиці Франка готуються робити ямковий ремонт, облаштовують тротуари на Тлехаса і асфальтують провулок Університетський.

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 24 листопада


Працівники комунального підприємства КШЕП сьогодні в Ужгороді готують до ямкового ремонту вулицю І. Франка та проводять діагностику світлофора на перехресті вулиці Швабської та проспекту Свободи. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Працівники підприємства КБК працюють на вулицях Сидоряка (асфальтування), Підгірній, Тлехаса (облаштування бордюрів, тротуарів), Закарпатській (планування зелених зон), провулку Університетському (асфальтування).

Триває капітальний ремонт на вулиці Собранецькій (облаштування тротуарів, підготовка основи під асфальтування).
На Легоцького №76-78 сьогодні облаштовують тротуари, а на Володимирській №63б продовжують викладати тротуарну плитку.

Капітальні ремонти покрівель в Ужгороді проводять на площі Театральній №4, №17, вулицях Минайській №10, Собранецькій №45, Перемоги №157, Щедріна №30, проспекті Свободи №55.

«Закарпателектробуд» відновлює світильники на набережній Київській та встановлює опори на вулицях Тлехаса, Заньковецької, проспекті Свободи та біля спорткомплексу «Юність».

Працівники підприємства «УжАгромікс» висаджують дерева на вулиці Достоєвського, прибирають міські скверики.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: