Вхiд на сайт
Авторизацiя

Суд заарештував жителя Рахівщини, який поранив з автомата поліцейського

Суд заарештував жителя Рахівщини, який поранив з автомата поліцейського
53-річному жителю с.Видричка Рахівського району, який був затриманий за посягання на життя правоохоронця, суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на два місяці. Йому також висунуто нове обвинувачення – в незаконному зберіганні вогнепальної зброї.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Учора Рахівський районний суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою терміном на 60 діб 53-річному жителю с.Видричка Рахівського району. Останній, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, поранив увечері 22 листопада з автомата Калашникова 23-річного лейтенанта поліції. На пораненого правоохоронця, якому кулі роздробили кисть руки, чекають складні операції в обласній лікарні.

Пяного зловмисника відразу ж затримала поліція. Спершу він перебував в ІТТ, а відтепер, згідно з рішенням суду, два місяці перебуватиме в СІЗО в м.Ужгороді.

Окрім посягання на життя працівника правоохоронного органу (ст.348 Кримінального кодексу України), зловмиснику висунуто нове обвинувачення – за незаконне зберігання вогнепальної зброї (ст.263 ч.1 ККУ). Нагадаємо, в затриманого поліція вилучила автомат Калашникова й 23 патрони до нього. Номерне позначення на автоматі було стерто кустарним способом. Походження зброї повинно встановити слідство.

За замах на життя правоохоронця чоловіку загрожує від 9 до 15 років, або й довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: