Вхiд на сайт
Авторизацiя

Одна з країн Шенгенської зони спростить оформлення віз для українців

Кабінет міністрів вже затвердив відповідний проект угоди з Федеральною радою Швейцарії. За умовами угоди, яка стосуватиметься й багаторазових віз, для українців частково скасують візовий збір.

Одна з країн Шенгенської зони спростить оформлення віз для українців


"Реалізація положень угоди сприятиме подальшому розвитку дружніх відносин між Україною та Швейцарською Конфедерацією, а також розвитку економічних, гуманітарних, культурних, наукових та інших зв'язків між двома державами", – прокоментували в Міністерстві закордонних справ.

Нагадаємо, що 17 листопада посли Євросоюзу дали позитивний сигнал щодо надання безвізу Україні, яка виконала всі 144 вимоги для його отримання. У разі запровадження, безвізовий режим повноцінно запрацює для українців не раніше, ніж через три роки.

Також зазначимо, нещодавно Україна та Албанія домовилися про скасування віз.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: