Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна долучається до боротьби з ухиленням від оподаткування

Україна з 1 січня 2017 року приєднається до плану Організації економічного співробітництва і розвитку (ОЕСР) щодо протидії розмивання податкової бази (BEPS), – повідомила прес-служба Міністерства фінансів України.

Україна долучається до боротьби з ухиленням від оподаткування


«Трохи хороших новин з Парижа: з 1 січня 2017 року з Україною буде легше вести бізнес, адже ми приєднуємося до плану BEPS по боротьбі з ухиленням від оподаткування, розробленого ОЕСР», – йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці Мінфіну.

Як уточнюється в повідомленні, міністр фінансів Олександр Данилюк передав офіційного листа генеральному секретарю ОЕСР Хосе Анхелю Гурріа в Парижі, що є підтвердженням того, що Київ приєднався до плану BEPS з 1 січня 2017 року.

«Сьогодні існує багато зловживань, пов’язаних з тим, що в різних країнах правила оподаткування відрізняються. Це призводить до недобросовісної конкуренції та недоотримання податків. План BEPS – це єдині правила гри, які допомагають боротися зі спекуляціями, а також створюють рівні умови для всіх гравців», – йдеться в повідомленні Мінфіну.

«Приєднання України до BEPS є позитивним сигналом для інвесторів. Це буде стимулювати міжнародну торгівлю і сприяти зростанню нашої економіки», – запевняють в міністерстві.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: