Вхiд на сайт
Авторизацiя

Новорічна ніч у Чарді: багато сюрпризів, тематична атмосфера та "Наша Файта"!

Новорічна ніч у Чарді: багато сюрпризів, тематична атмосфера та "Наша Файта"!


До Нового року залишилось не так багато часу і всі активно готуються до свята. Одне з головних питань – де відсвяткувати Новорічну ніч, щоб вона запам’яталася надовго та принесла багато приємних емоцій і спогадів.

Відповідь на нього знають у Гостинному дворі Чарда - до Нового року тут готуються по особливому - з любов’ю. Все продумано до найменших дрібниць: злагоджена робота професійної команди, вишукане меню, казкова атмосфера, веселі ведучі, конкурси та розваги, запальна музика, подарунки та сюрпризи, вибухова енергетика та неймовірні емоції чекають всіх хто до нас завітає.

Феєрична програма від найвідомішого дуету ведучих «Нашої Файти» Михайла Карпенка та Павла Мандзича, DJ Мироса, і заворожуючий голос чарівної вокалістки Діани Пернеги.

Команда кухарів Гостинного двору Чарда підготувала новорічне меню з новинками та сюрпризами, що здатні вразити найвибагливішого гурмана. Також під бій курантів гості зможуть спостерігати за видовищним шоу феєрверків.

У ресторані працюватиме професійний фотограф та бажаючі зможуть закарбувати себе та друзів на тематичних знімках.

Кількість місць обмежена, тож не зволікайте та приєднуйтесь до новорічного свята у ресторані Чарда!

Новорічна ніч у Чарді: багато сюрпризів, тематична атмосфера та "Наша Файта"!



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: