Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прокуратурою попереджено примусову зміну власника гуртожитку по вулиці Лобачевського в Ужгороді

При активній позиції прокуратури області в Господарському суді Закарпатської області захищено права мешканців гуртожитків міста Ужгорода, які тривалий час не могли скористатися своїм конституційним правом на оформлення права власності на житло.

Прокуратурою попереджено примусову зміну власника гуртожитку по вулиці Лобачевського в Ужгороді


Про це інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Як повідомив начальник відділу забезпечення представництва в суді Андрій Малинич, за результатами моніторингу Єдиного державного реєстру судових рішень прокуратурою Закарпатської області здійснено вступ у господарську справу за позовом Ужгородської міської ради, до дочірнього підприємства житлово - побутової фірми «ТИС», публічного акціонерного товариства «Машинобудівний завод «Тиса», до Ужгородського міського відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області про визнання права комунальної власності на гуртожиток, що знаходиться за адресою: м. Ужгород, вул.Лобачевського, 41 та зобов’язання зняти арешт з цього з нерухомого майна гуртожитку.

За наслідками розгляду справи позов задоволено повністю. Попереджено примусову зміну власника гуртожитку та забезпечено реалізацію прав громадян – мешканців на приватизацію кімнат у гуртожитку.

Прокуратурою попереджено примусову зміну власника гуртожитку по вулиці Лобачевського в Ужгороді




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: