Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді побили та пограбували інваліда: подробиці від поліції

Про резонансний інцидент повідомили в ГУ НП в Закарпатській області. За повідомленням правоохоронців напад вчинив раніше судимий зловмисник.

В Ужгороді побили та пограбували інваліда: подробиці від поліції

21 листопада з заявою в поліцію звернулася жителька м.Мукачева. Жінка повідомила про те, що в м.Ужгороді пограбували її сина-інваліда.

Як встановили працівники кримінальної поліції міста, 35-річного ужгородця, інваліда першої групи, побив на вулиці П.Комуни 37-річний ужгородець і відібрав планшет вартістю понад три тисячі гривень.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Грабіжника, який вже має дві судимості за крадіжки й наркотики, затримано. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Триває слідство.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: