Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівські патрульні знайшли водія, який втік з місця аварії (ФОТО)

У суботу 19 листопада під час денного патрулювання екіпаж мукачівських патрульних отримав виклик про ДТП між Hyundai i30 та ВАЗ 21044. Подія трапилася о 11:50 на вулиці Карпенка Карого. На щастя, ніхто не постраждав.

Мукачівські патрульні знайшли водія, який втік з місця аварії (ФОТО)


Винуватець аварії, водій Хюндай, вчинив ДТП та зник з місця пригоди, повідомляють в УПП Ужгорода та Мукачева.

Порушника передали в орієнтування і менш як за півгодини завдяки спільним діям кількох екіпажів водія-втікача вдалося розшукати. Ним виявився 30-річний мешканець Мукачева.

Водія Хюндай патрульні доставили на місце пригоди, де його упізнали свідки ДТП. Крім того полісмени помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, однак проходити огляд чоловік відмовився.

На водія патрульні склали 3 протокола та вилучили права. Міру покарання за всіма адмінматеріалами встановить суд.

Пам’ятайте, кожен учасник дорожнього руху несе відповідальність за ситуацію на дорозі. Не порушуйте ПДР. Дотримання правил під час керування – запорука безпечного руху.

Мукачівські патрульні знайшли водія, який втік з місця аварії (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: