Вхiд на сайт
Авторизацiя

В ужгородському Водоканалі повідомили про роботи, виконані протягом вихідних

Протягом минулих вихідних, працівниками дільниці водопровідної мережі були виконані роботи по усуненню тих чи інших несправностей за наступними адресами:

В ужгородському Водоканалі повідомили про роботи, виконані протягом вихідних


вул. Джамбула,47а.

Що ж до каналізаційних мереж, то працівниками дільниці експлуатації водовідведення та профілактики мереж водовідведення були виконані роботи по прочистці каналізаційних мереж або усуненню будь-яких інших несправностей за такими адресами:

вул. Легоцького (колектор);
вул. Декабристів, 53;
вул. Легоцького, 3-5-5/1;
вул. Легоцького, 15;
вул. Перемоги, 153;
вул. Руська, 40;
вул. Польова, 9;
пер. Сонячна (Сторожниця) – Чорновола;
вул. Тихого, 15;
вул. Бородіна, 16а.

Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода» висловлює подяку мешканцям міста, за своєчасне сповіщення про помічені несправності в системі водопровідних та каналізаційних мереж.

Нагадуємо, що у разі виявлення будь-яких несправностей мереж, що входять у сферу обслуговування підприємства, для запобігання аварійних ситуацій, звертайтеся в диспетчерську службу КП «Водоканал м. Ужгорода» за телефонами: (0312) 64-06-56 та (0312) 64-38-55.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: