Вхiд на сайт
Авторизацiя

Навчання НАТО стартують сьогодні у Польщі

Навчання НАТО стартують сьогодні у Польщі


У понеділок, 21 листопада, у польському місті Щецин понад 500 солдатів розпочнуть навчання Compact Eagel 16 у Багатонаціональному північно-східному корпусі.

Про це повідомляє "Польське радіо".

Тренування, проведені в Балтійських казармах, мають підготувати корпус НАТО для досягнення статусу високого ступеня бойової готовності, що означає скорочення часу, в якому ми повинні виконати завдання,– сказав один з офіцерів.

Він пояснив, що досі це було 180 днів, натомість, після досягнення високої бойової готовності, це буде 90 днів або менше.


Зазначимо, що Compact Eagel 16 – це внутрішні навчання, що дозволять перевірити ситуацію в штабі та підпорядкованих підрозділах.

Сценарій тренувань передбачає тактичну ситуацію, коли одна з країн-членів НАТО зазнає нападу зі сторони супротивника, і треба реагувати на цю загрозу.

Щецинський корпус повинен розробити план міжнародних заходів, які повинні зупинити ворога,– наголосив військовий.

Зазначимо, що Compact Eagel 16 є першим тренуванням у рамках підготовки до підсумкового іспиту, яким буде участь Багатонаціонального північно-східного корпусу в навчаннях Saber Strike 17, що відбудуться у червні 2017 року.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: