Вхiд на сайт
Авторизацiя

Клімкін анонсував, про що поговорять на саміті Україна-ЄС

Клімкін анонсував, про що поговорять на саміті Україна-ЄС


На 18 саміті Україна-ЄС, який відбудеться в Брюсселі 24 листопада, розглядатимуться питання про безвізовий режим та продовження санкцій проти Росії.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Я вважаю, що ключовий акцент повинен бути зроблений на ситуації на Донбасі, на російській агресії, на продовженні санкцій,... на питаннях, які пов'язані з окупованим Кримом, – сказав він.

Міністр також зазначив, що на саміті планується підписати між Україною і Євросоюзом меморандум про співпрацю в енергетичній сфері, а також продовжити фінансову допомогу від ЄС для підтримки реформ в Україні.

За словами Клімкіна, крім питання про лібералізацію візового режиму між ЄС і Україною буде також порушено питання ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.

У нас зараз дуже тісні переговори... і ми сподіваємося найближчим часом вийти на позитивне рішення з цього питання,– зазначив глава МЗС.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: