Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді затримали квартирного злодія під час крадіжки телевізора

В Ужгороді затримали квартирного злодія під час крадіжки телевізора
Ним виявився 28-річний ужгородець, який до цього вже мав судимість за крадіжки. Відділ комунікації поліції Закарпатської області повідомляє, що за фактом розпочато розслідування.

19 листопада з заявою в поліцію звернулася жителька м.Ужгорода з вул.Можайського. Прийшовши додому, жінка виявила, що з квартири зник телевізор марки «Самсунг» вартістю 6500 гривень. При цьому замок на дверях не був зламаний, тобто злодій підібрав ключ.

Поліція затримала «домушника» за «гарячими слідами». У ході загальнодержавного оперативно-профілактичного відпрацювання працівники кримінальної поліції міста затримали 28-річного жителя м.Ужгорода, раніше судимого за крадіжки.

Зловмисник зізнався у скоєному, речовий доказ – крадений телевізор вилучено й буде повернуто власниці.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.3 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). Вирішується питання про обрання квартирному крадію міри запобіжного заходу.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: