Вхiд на сайт
Авторизацiя

В зоні АТО знову "гаряче": терористи гатили з забороненої зброї

В зоні АТО знову "гаряче": терористи гатили з забороненої зброї
За минулу добу контингент російсько-окупаційних військ 36 разів обстріляв позиції ЗСУ, у тому числі із забороненої мінськими угодами зброї. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Відтак, на маріупольському напрямку з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї окупанти вели вогонь по Широкиному, Красногорівці, Талаківці, Мар’їнці, Водяному, Павлополю. По Широкиному вогонь вела 152-міліметрова артилерія, стріляв і танк.

У напрямку Луганська з мінометів, гранатометів, зенітних установок та великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли Кримське, Новозванівку, Оріхове, Новоолександрівку.

На донецькому напрямку – в районі Зайцевого, Авдіївки, Опитного і Луганського по позиціях сил АТО ворог вів вогонь з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: