Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в АТО: Один військовий поранений, жоден боєць не загинув

За минулу добу у зоні АТО поранень зазнав один український військовослужбовець, жоден боєць не загинув. Про це на брифінгу 19 листопада повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.

Доба в АТО: Один військовий поранений, жоден боєць не загинув


За його словами, поранення військовий дістав біля н.п. Троїцьке (Донецька обл.) внаслідок обстрілу.

За даними штабу, бойові дії на Донецькому напрямку велися у н.п. Луганське та Авдіївці і околицях, бойовики порушували "режим тиші" у темну пору доби та у сутінках, стріляли з мінометів - випустили понад 80 мін різного калібру, українські військові мусили відкривати вогонь у відповідь. Загалом на цьому напрямку сталося 6 ворожих обстрілів, половина з них - з важкого озброєння.

На напрямку Маріуполя протягом доби стався 31 ворожий обстріл, 18 - з важкого озброєння.

У Красногорівці бойовики понад 4 години безперервно вів вогонь з важкого озброєння - з мінометів різного калібра та гаубиць калібром 152 мм, внаслідок обстрілу поранено цивільну особу.

На ділянці фронту від Павлополя до Широкиного обстановка лишається напруженою, у Широкиному відбулося 3 потужних танкових обстріли, бойовики масово застосовують міномети. Також обстріл вівся біля Докучаєвська.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: